Pages

Mustafa Sarıgül'den üç büyükler için rüya proje!


Mustafa Sarıgül başkan seçilmesi durumunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için çok önemli bir projeye imza atacaklarını açıkladı.

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Mustafa Sarıgül başkan seçilmesi durumunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için çok önemli bir projeye imza atacaklarını açıkladı.  İstanbul'un marka değerinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok kritik bir rolü olduğunu dile getiren Sarıgül, başkan seçilmesi halinde üç büyük kulüp ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında bir 'marka' anlaşmasını hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı maçlarda sürkeli olarak Beşiktaş İstanbul, Fenerbahçe İstanbul Galatasaray İstanbul isimlerini kullandırmayı planlayan Sarıgül, bu isimlerin kullanımları karşılığında da kulüplere sabit bir rakam vereceklerini ifade etti. Avrupa maçlarında takımların sonunda "İstanbul" isminin kullanılması için ilk etpata sabit bir rakam ödemeyi planlayan Sarıgül, takımların başarı performanslarına göre ödenmesi planlanan rakamları da iyileştirebileceklerinin de altını çizdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda futbol kulüpleri ile sıkı bir temas içerisinde olacaklarının da altını çizen Sarıgül, amatör branşları da Belediye fonları, yardımsever işadamları ve sponsorluk yollarıyla büyük yatırımlar yapacaklarını vurguladı. (sporx)

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz