Pages

Sarıgül, Havalimanı Taksi Durağını ziyaret etti

Sarıgül, Havalimanı Taksi Durağını ziyaret etti. Pazar günü Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu karşılarken havalimanı taksicilerinin gösterdiği yoğun ilgi üzerine pazartesi günü duraklarını ziyaret edeceğini söyleyen Sarıgül dün gece saat 24:00'da çalışma arkadaşlarıyla birlikte tasksi durağını ziyaret etti.
Taksicilerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan SARIGÜL; " Dünkü karşılamada göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim. Özellikle 'SARIGÜL diye YAZILIR,ADAM diye OKUNUR' pankartı beni çok duygulandırdı. ... Şöför Hakkı Babanın oğlu olarak tekerin nasıl döndüğünü bilirim.... Sorunlarınızı biliyorum taksici esnafının sorunlarını taksicilik yapmayan bu meslekten gelmeyenler bilemez, bunu masa başında tartışarak çözüm bulamazsınız, taksicilerle, dernekleri ile konuşmazsanız bu sorunları nerden bileceksiniz, nasıl çözüm bulacaksınız, yılların taksicilerinin emeğini ellinden alıp rekabet yaratıyorum diyemezsiniz, 14.000 taksiciyi sefalete mahkum edemezsiniz. Bu doğru değildir.
İBB UKOME'nin almış olduğu karar yanlıştır; Taksi Segmentleri ve özel VİP taksi uygulaması kararı yanlıştır, gerçeklerden uzaktır. Siz milyonluk taksi plakası olan taksiciyle ki o taksiciler bu plakı aynı zamanda ailesinin gelecek teminatı olarak düşünerek yatırım yaptıkları plakalı taksiye alternatif olarak VİP taksi kararı tekrar söylüyorum yanlıştır... Bunun adı rekabet değil bunun adı ihanet, sonuda sefalet olur. Bu bir sermaye grubunu zengin etme çabasıdır. İBB Başkanı olarak ilk icraatımız bu yanlış kararı kaldırmak olacaktır. Sarıgül ocaklarınızı tüttürmeye yaşamınızı kolaylaştırmaya geliyor" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz