Pages

Sarıgül, Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Sarıgül Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından basına açıklamada bulunan Sarıgül, CHP Genel Merkezi’nde bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Parti Meclisi üyesi arkadaşlarıma, özellikle İstanbul’da lütfedip kamuoyu yoklamalarının gereğini yaparak beni aday göstermeleri ve bana böylesine bir sorumluluk vermeleri benim için son derece önemlidir. Genel Başkanımıza ve bütün CHP’li yurttaşlarıma teşekkür etmek için buradayım” dedi.

"PAZAR GÜNÜ GENEL BAŞKANI BİNLERLE KARŞILAYACAĞIZ"

Sarıgül, görüşmede Kılıçdaroğlu’nu “İstanbul Büyükşehir İktidara Hazırlık Merkezi” ve İl Başkanlığı binasının açılışına davet ettiklerini belirterek, 29 Aralık Pazar Günü saat 12.00’de Kılıçdaroğlu’nu Yeşilköy Havaalanında karşılayacaklarını kaydetti. Sarıgül şöyle devam etti:

“Binlerce yurttaşımızla birlikte, E-5’te insan seli olacak. ‘İstanbul Büyükşehir İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışını Sayın Kılıçdaroğlu yapacak. E-5’ten 4. Levent’e kadar binlerce yurttaşımızla birlikte Genel Başkanımızı en güzel şekilde karşılayacağız. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımı da açılışa davet ediyorum.

İstanbul’da bizim ötekimiz olmayacak. İstanbul’da kin dönemini, nefret dönemini, sevgisizlik dönemini bitireceğiz. İstanbul’da barış dönemi, özgürlük dönemi, demokrasi dönemi başlayacak. İstanbul’da dil, din, ırk, kültür ve mezhep farkı kesinlikle gözetmeyeceğiz. İstanbul’da Muharrem Ayı da bizim, Ramazan Ayı da bizim, başı kapalı olan kardeşimiz de, başı açık olan kardeşimiz de bizim. İstanbul’sa inançlara saygılı laikliği en üst düzeyde yurttaşlarımızla buluşturacağız. Cumhuriyetimizin değerlerini İstanbul’da yurttaşlarımızla buluşturacağız.
Pazar günü Sayın Genel Başkanımızın uğurlu elleriyle İstanbul Büyükşehir İktidara Hazırlık Merkezi’nden sonra da binlerce arkadaşımızla birlikte İstanbul’da çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Projelerimizi, görüşlerimizi, İstanbul’da neler yapmayı düşündüğümüzü bütün yurttaşlarımıza anlatacağız. Yurttaşlarımız inanıyorum ki bu çağrımıza olumlu bir şekilde cevap verecekler ve İstanbul’da Mustafa Sarıgül kazanmayacak, İstanbul’da sevgi kazanacak, barış kazanacak, CHP kazanacak.”

"BENİM BÜTÜN HEYECANIM İSTANBUL"

Sarıgül, rüşvet ve yolsuzluk operasyonu çerçevesinde yaşanan son gelişmelerle ilgili bir soru üzerine de, “Benim şu anda bütün heyecanım; İstanbullu yurttaşlarım sel olacaklar, E-5’e akacaklar ve İstanbullu binlerce yurttaşımızla birlikte ‘İstanbul Büyükşehir İktidara Hazırlık Merkezi’ni Pazar günü Sayın Genel Başkanımıza açtıracağız” yanıtını verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz