Pages

Mustafa Sarıgül Beykoz'da

Sarıgül, Beykoz’da Halka Seslendi:

“İstanbul’un Meydanlarını Halka Açacağız”

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Beykoz-Küçüksu’da esnafı gezerek sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mustafa Sarıgül, İstanbul’da deniz ulaşımından yeterince yararlanılmadığını belirterek; “30 Mart’tan sonra İstanbul’a denizden bakacağız” dedi.

Sarıgül seçmenlere çağrı yaparak “İstanbullulara sesleniyorum. Denizlerin kirlenmesine göz mü yumacağız yoksa daha temiz bir Boğaz ve Marmara mı istiyoruz? Kuzey Ormanlarının yıkılmasına göz mü yumacağız yoksa daha yeşil bir İstanbul mu istiyoruz? 30 Mart’ta kararınızı buna göre verin. İstanbul’un ulaşımında denizden maksimum seviyede yararlanmak için projeler hazırladık. 30 Mart’tan sonra İstanbul’a denizden bakacağız” dedi.

AKP iktidarında kent meydanlarının yurttaşlara yasaklandığını söyleyen Sarıgül, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Hiçbir demokratik ülkede meydanlar halka kapatılamaz. Ancak Sayın Topbaş, İstanbul’un meydanlarını halka kapattı, emniyet güçleri ile korumaya aldı. Bu, özgürlüklere vurulan büyük bir darbedir. 30 Mart’tan sonra başta Taksim olmak üzere İstanbul’un tüm meydanlarını halka açacağız, özgürlüklere açacağız. Demokrasi ve özgürlüklere tahammülü olmayanlar gidecek, İstanbul daha özgür, daha demokratik bir anlayışla yönetilecek”.
MustafaSarıgül.Com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz