Pages

Mustafa Sarıgül, Çekmeköy'de Yurttaşlarıyla Biraraya Geldi

Mustafa sarıgül çekmeköy ilçesinde yurttaşları ile buluştu. Mustafa Sarıgül, bekleyen kalabalığın yoğunluğundan miting alanına güçlükle ulaşabildi. Sarıgül, "Çare Sarıgül" sloganlari eşliğinde halkın arasında yürüyerek meydana ulaştı..
Sarıgül konuşmasında; "İstanbul'da seçimleri kazandıktan sonra halkın yüzde ellisini değil, yüzde yüzünü kucaklayacağız." dedi.
İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı sürecinde İstanbulla ilgili projelerini yurttaşlarıyla paylaşan Sarıgül;
"İstanbul'un kimliğini, tarihini geleceğe biz taşıyacağız.

İstanbul'un çılgın projeler değil, planlı, projeli, akılcı ve bilimsel projelere ihtiyaci var. Sivil toplum kuruluşlarının kabul etmediği, doğanın kabul etmediği projeleri değil! İstanbul'a uygun projeler üreteceğiz. İstanbul'u yaşanabilir bir yer haline getirmek, trafik ve altyapı sorunlarını çözmek icin 'ÇARE' olacağız." dedi.
Sarıgül gençlere seslenerek sosyal medyanın özgürlük alanı olduğunu ve gençlerin elinden alınmaya çalışıldığına vurgu yaptı. Sarıgül, özgürlüklere sahip çıkmak için gençlerden destek beklediğini de soyledi
"İstanbul'u emeklilerimiz için çocuklarimiz ve kadınlarımız için güvenle yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.
İstanbul'un su havzalarını koruyacağız, kuzey ormanlarını koruyacağız, depremlere engel olamayız ama deprem için her önlemi alacağız. İstanbul'da depreme dayanıksız hiç bir bina kalmayacak." dedi..

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz