Pages

Sarıgül, İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarıyla

İstanbul Cevahir Kongre Merkezi'nde CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu İlçe Belediye Başkanları ve Aday adaylarının katıldığı toplantıya; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan AKGÜN, Çatalca Belediye Başkanı Cem KARA, Kadıköy Belediye Başkanı Selami ÖZTÜRK, Kartal Belediye Başkanı Altınok ÖZ, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü GENÇ, Silivri Belediye Başkanı Özcan IŞIKLAR katıldılar.
 
Toplantıda konuşan SARIGÜL;"... Beni burada konuşturan güç Sarıgül'ün gücü değil, Mustafa Kermal'in , İnönü'nün, Bülent Ecevit'in gücü, CHP'nin gücü her şeyden önemlisi sizin gücünüz. Tehlikenin geldiği boyutları görüyorsunuz. Bu tehlike karşısında gücümüzü birleştirip önce İstanbul'da sonra tüm Türkiye'de iktidarı almak için mücadele etmeliyiz. Bugünden sonra hepimiz İstanbul'u ve Türkiye'yi yönetecek kadrolar olarak daha dikkatli daha özverili, daha becerikli olmalıyız. Önce İstanbul'u sonra Türkiye'yi dünyanın bir numarası yapmalıyız. Parti disiplinine her zamankinden daha çok dikkat etmeli, daha istekli uymalıyız. Ben İstanbul'da İl başkanıma sormadan, fikrini almadan hiç bir projeyi hayata geçirmeyeceğim, ilçe belediye başkanlarım da ilçe başkanıma, ilçe kadın kolu başkanıma, ilçe gençlik kolu başkanımın fikrini almadan projelerini yapmaması lazım. İlçe yönetimlerimizle uyum içerisinde tek ses halinde çalışmalıyız. Biz CHP gençlik kolları geleneğinden geliyoruz. Parti okulundan geliyoruz. Parti politikalarını yerel yönetimlerde uygularken buna dikkat etmeliyiz.
... Pazar Günü CHP İstanbul'un yeni hizmet binasını açmıyoruz, İSTANBUL İKTİDARA HAZIRLIK MERKEZİ'ni açıyoruz. Bu açılış çok önemli, yarın (Perşembe günü) Sayın Genel Başkanı bu açılışa davet etmek için genel merkeze gideceğim. Pazar günü açılışı 100.000 kişi ile yapacağız. Bunu başarırsak İstanbul'da bu örgütlülüğümüzü gören herkes 'işte beklenen CHP bu' deyip oyunu bize verir. O yüzden Pazar günü çok önemli. İlçe Belediye Başkanlarımın bu konuda ellerinden geleni yapacaklarından eminim. İlçe Başkanlarımın özellikle gençlik ve kadın kolu başkanlarımın pazar gününe ayrı hazırlanmalarını istiyorum. Yoksa ben 100.000 kişiyi toplarım, derneklerle, STK.larla , spor klüpleri ile bunu toplarım. Ama bunu parti örgütümün yapmasını ve başarmasını istiyorum. Pazar günü şöyle bir silkinip ayağa kalkarsak bunu başarırız ve başaracağımıza da inanıyorum. 
.... Bu duygu düşüncelerle hepinize saygılarımızı sunuyor, EL ELE KOL KOLA HEP BİRLİKTE SEVGİYLE İSTANBUL'DA İKTİDARI ALMAYA GİDİYORUZ. " dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz