Pages

Sarıgül, CHP Şile İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti


Sarıgül, CHP Şile İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

İstanbul'u ilçe ilçe dolaşmaya devam eden Sarıgül, bugün öğlen saatlerinde CHP  Şile ilçe yönetimini ziyaret etti. Ziyaretten önce esnafı dolaşan Sarıgül, esnafın sorunlarını dinledi. Esnafla sohbet ettikten sonra Şile Merkez Camii'nde yurttaşlarıyla birlikte cuma namazını kıldı.

Namazdan sonra Şile meydanında halka hitap eden Sarıgül, Şile sahillerinin Türkiye'nin, Avrupa'nın ve dünyanın en güzel sahillerinden birine sahip olduğunu fakat yıllardan beri İstanbul'u yönetenlerin, buraya gerekli önemi vermediğini ifade etti. Sarıgül; "Bizim yönetimimizde Şile, Türkiye ve Avrupa'nın en önemli deniz turizmi merkezlerinden biri haline gelecektir" dedi.


Ayrıca Şile dokuma bezinin Türkiye'de ve dünyada gerekli olan tanıtımının yapılmadığını vurgulayan Sarıgül, buraya Şile bezinin tanıtımı konusunda bir dokuma enstitüsü kurularak dünya pazarına açacaklarını söyledi.

Esnafın sadece çok kısa olan yaz süresi içerisinde çalışabildiğini söyleyen Sarıgül, uzun bir süre esnafın iş yapamamasından dolayı sıkıntıda olduğuna vurgu yaptı. Sarıgül, Şile'de yılın 12 ayı hareketli olan bir sosyal yaşamı hayata geçireceklerini söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz