Pages

Mustafa Sarıgül İstanbul'u yüzde 48 ile alır

Mustafa Sarıgül İstanbul'u yüzde 48 ile alır
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı'nı  yüzde 48 ile alacağını söyledi.
Mustafa Sarıgül İstanbul'u yüzde 48 ile alır
Kısa süre önce birçok kademesinde görev yaptığı CHP'ye tekrar kabul edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Pazar günü Zeytinburnu'nda kalabalık bir halk kitlesine CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklamıştı. Yandaş medyanın yayınlamadığı mitingi Halk Tv baştan sona vermişti. CHP'den aday adaylığını açıklayan Sarıgül'e her kesimden destek geldi.

Hollanda Sos­yal Demokrat Partisi eski Milletvekili Mehmet Fevzi Kaplan da Mustafa Sarıgül'ün CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adayı olmasına destek verdi. Kaplan “Dışarıdan getirilen adaylarla yarışa girilmemeli. CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayını geçen yıl belirlmeliydi. Fakat Mustafa Sarıgül adaylğını var olan örgütle yürütürse İstanbul’u yüzde 48 oyla kazanacağını düşünüyorum” dedi.

Türkiye'deki siyasi atmosferi “AKP başarılı olduğu için değil, sahayı boş bulduğu için kazanıyor” şeklinde değerlendiren Kaplan  “Seçim barajı kaldırılmadığı sürece demokrasiden bahsedemeyiz. AKP eğer demokrasiden bahsediyorsa seçim barajını kaldırmalı” dedi...
Mustafa Sarıgül Fan Sitesi
Kaynak; Sözcü

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz