Pages

Mustafa Sarıgül; Çare Sarıgül değil, Çare Chp


Mustafa Sarıgül; Çare Sarıgül değil, Çare Chp
"Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti"
İlçe merkezinde CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç önderliğinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Sarıgül, daha sonra CHP Beylikdüzü anı defterinde duygularını kaleme aldı. Ardından örgüt toplantı odasında partililerin coşkusuyla karşılanan Sarıgül, Çare Sarıgül şeklinde atılan sloganlara, “Çare Sarıgül değil Çare CHP” diyerek yanıt verdi.

“Beylikdüzü’nde gördüğüm bu muhteşem enerji CHP’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleridir” diyen Sarıgül, “ İstanbul’da yıllardır var olan sıkıntılara dikkat çekti. Sorunların çözülmediğini, problemlerin hala devam ettiğini kaydeden Sarıgül, en büyük sorunun işsizlik olduğunu ifade ederek, “Bir belediye başkanına oy verirken yurttaşlarımız şuna dikkat etmeli. Sabah evinden çıkan bir vatandaş işine huzurlu gidebiliyor mu, işinden huzurlu gelebiliyor mu, çoluğu çocuğu mutlu mu? Bunlara dikkat etmeli” dedi.
 Medyanın iktidarın tekelinde olduğuna atıfta bulunan Sarıgül, “Medyaya baktığınızda her şey mükemmel. Bir başbakan konuşuyor, 18 kanal aynı anda yayına bağlanıyor. Bu hiçbir demokratik ülkede olmaz. Bizim büyük medyamız yok ama mahalli basınımız var. Yandaş medya onların olsun. Meydanlar bizim” şeklinde konuştu.
Konuşması sıklıkla alkışlarla ve sloganlarla kesilen Sarıgül, “Devletimizi kuran CHP’nin bir üyesi olarak şunun sözünü veriyorum. Ben sizlerin hakkını koruyacağım ve burada olmayan AKP’ye oy vermiş vatandaşların da hakkını koruyacağım. Biz Şişli’de bunu başardık. Biz İstanbul’un anahtarını geçici olarak almaya değil temelli olarak almaya gidiyoruz” diye konuştu...
Mustafa Sarıgül Fan Sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi olarak ANONİM şıkkını işaretleyebilirsiniz